САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЗАВОДА ЗА ИЗГРАДЊУ КАНТОНА САРАЈЕВО - ФГУ

Новости преглед

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЗАВОДА ЗА ИЗГРАДЊУ КАНТОНА САРАЈЕВО

06.02.2024 13:34

Састанак представника Федералне управе за геодетске и имовинско правне послове и представника Завода за изградњу Кантона Сарајево је одржан 06.02.2024. године у просторијама Федералне управе.

Директор Федералне управе за геодетске и имовинско правне послове, господин Жељко Обрадовић, и директорица Завода за изградњу Кантона Сарајево, госпођа Белма Барлов, су изразили међусобно задовољство досадашњом успјешном сарадњом првенствено на заједничком финансирању развоја информационог система катастра комуналних уређаја Федерације БиХ те другом стручном и техничком сарадњом на унапређењу евиденције катастра комуналних уређаја.

Састанак је одржан поводом унапређења евиденције катастра комуналних уређаја Кантона Сарајево тј. конверзије података у модел података катастра комуналних уређаја сукладно одредбама Правилника о изради и одржавању катастра комуналних уређаја („Службене новине Федерације БиХ“, број 50/21) и интеграције података у софтвер за катастар комуналних уређаја.

Надаље, усаглашена је и будућа сарадња те стручна, техничка и финансијска подршка Федералне управе за геодетске и имовинско – правне послове Заводу за изградњу Кантона Сарајево на конверзији података и имплементацију истих у софтвер за катастар комуналних уређаја Федерације БиХ.

Natrag