ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ НА ДАНУ ОТВОРЕНИХ ВРАТА ПРОЈЕКТА “ДОДАТНО ФИНАНСИРАЊЕ ЗА ПРОЈЕКАТ РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА“ - ФГУ

Новости преглед

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ НА ДАНУ ОТВОРЕНИХ ВРАТА ПРОЈЕКТА “ДОДАТНО ФИНАНСИРАЊЕ ЗА ПРОЈЕКАТ РЕГИСТРАЦИЈЕ НЕКРЕТНИНА“

29.11.2023 08:54

У оквиру планираних активности пројекта Додатно финансирање за Пројекат регистрације некретнина, Федерална управа за геодетске и имовинско – правне послове поново организује Дан отворених врата који ће се одржати у четвртак 14.12.2023. године у периоду од 10:00 до 15:00 сати у просторијама Федералне управе за геодетске и имовинско-правне послове, на адреси Хамдије Крешевљаковића 96, Сарајево.

Посјетом Федералној управи за геодетске и имовинско-правне послове грађани ће имати прилику постављати упите везане за ток и активности Пројекта, као и дати своје мишљење о услугама регистрације некретнина и активностима усклађивања података, а све путем директне комуникације са имплементаторима пројекта.

Циљ Дана отворених врата је приближити грађанима активности пројекта Додатно финансирање за Пројекат регистрације некретнина, упознати их са значајем регистрације некретнина, правима и обавезама власника некретнина да упишу власништво и сувласништво на некретнинама, као и са важношћу вођења ажурних власничких евиденција.

У периоду од 10:30 до 11:30 сати планирана је презентација на тему „Истраживање перцепције јавности и задовољства корисника услуга земљишне администрације у Федерацији БиХ, Студија 3“ којој ће грађани моћи учествовати уживо или он-лине путем линка:

https://fuzgipp.webex.com/fuzgipp-hr/j.php?MTID=m0408124c0e980f81bf78d3b08c158b5b

Напомена:

Приликом уласка у службене просторије особе су дужне имати неки идентификациони документ.

Natrag