SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA ZAVODA ZA IZGRADNJU SARAJEVSKE ŽUPANIJE - FGU

Novosti pregled

SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA ZAVODA ZA IZGRADNJU SARAJEVSKE ŽUPANIJE

06.02.2024 13:33

Sastanak predstavnika Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove i predstavnika Zavoda za izgradnju Sarajevske Županije je održan 06.02.2024. godine u prostorijama Federalne uprave.

Ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove, gospodin Željko Obradović, i ravnateljica Zavoda za izgradnju Sarajevske Županije, gospođa Belma Barlov, su izrazili međusobno zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom suradnjom prvenstveno na zajedničkom financiranju razvoja informacijskog sustava katastra komunalnih uređaja Federacije BiH te drugom stručnom i tehničkom suradnjom na unapređenju evidencije katastra komunalnih uređaja.

Sastanak je održan povodom unapređenja evidencije katastra komunalnih uređaja Sarajevske Županije tj. konverzije podataka u model podataka katastra komunalnih uređaja sukladno odredbama Pravilnika o izradi i održavanju katastra komunalnih uređaja („Službene novine Federacije BiH“, broj 50/21) i integracije podataka u softver za katastar komunalnih uređaja.

Nadalje, usuglašena je i buduća suradnja te stručna, tehnička i financijska podrška Federalne uprave za geodetske i imovinsko – pravne poslove Zavodu za izgradnju Sarajevske Županije na konverziji podataka i implementaciju istih u softver za katastar komunalnih uređaja Federacije BiH.

Natrag