PRIMOPREDAJA GEODETSKE OPREME - FGU

Novosti pregled

PRIMOPREDAJA GEODETSKE OPREME

19.06.2024 21:56

U prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove je 18. lipnja 2024. godine organizirano preuzimanje geodetske opreme. Predmetna oprema je osigurana iz sredstava Projekta registracije nekretnina- Dodatno financiranje (RERP AF), koji se financira kreditnim sredstvima Međunarodne Banke za obnovu i razvoj - IBRD.

Uspješno je okončana procedura javne nabave geodetske opreme za potrebe općinskih/gradskih službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina te Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove, a ovlašteni predstavnici jedinica lokalne samouprave (općina Foča – Ustikolina, općina Jablanica, općina Tomislavgrad, općina Vareš, općina Olovo, grad Ljubuški, općina Bužim i općina Sanski Most) i Federalne uprave su potpisali certifikate o primopredaji opreme i preuzeli 8 GNSS uređaja.

Oprema je nabavljena u cilju efikasnijeg i boljeg funkcioniranja službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina jedinica lokalne samouprave i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Natrag