PRIMOPREDAJA GEODETSKE OPREME - FGU

Novosti pregled

PRIMOPREDAJA GEODETSKE OPREME

19.04.2023 17:51

U prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove je 19. travnja 2023. godine organizirano preuzimanje geodetske opreme. Predmetna oprema je osigurana iz sredstava Projekta registracije nekretnina- Dodatno financiranje (RERP AF), koji se financira kreditnim sredstvima Međunarodne Banke za obnovu i razvoj - IBRD. Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove i jedinice lokalne samouprave su sudjelovale u sufinanciranju nabave totalnih stanica.

Uspješno je okončana procedura javne nabave geodetske opreme koja se putem zajedničkog financiranja nabavljena za potrebe općinskih/gradskih službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina a ovlašteni predstavnici (grad Bihać, grad Tuzla, grad Lukavac, grad Zavidovići, općina Travnik, općina Posušje) su potpisali certifikate o primopredaji opreme i preuzeli totalne stanice.

Oprema je nabavljena u cilju efikasnijeg i boljeg funkcioniranja službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina jedinica lokalne samouprave.

Natrag