ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA CILAP PROJEKTA - FGU

Novosti pregled

ODRŽANA SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA CILAP PROJEKTA

08.12.2014 12:19

U Trebinju je 4. 12. 2014. godine održana sjednica Upravnog odbora CILAP projekta. Na sjednici je prezentirano i usvojeno Godišnje izvješće o napretku projekta za 2014. godinu, nakon čega je prezentiran i usvojen Godišnji radni i vremenski plan projekta za 2015. godinu.

U nastavku sjednice dogovoreno je da se do sredine 2015. godine pripremi projektni dokument za drugu fazu projekta (razdoblje 2016. – 2018. godine).

Sjednici su u ime Veleposlanstva Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini prisustvovali savjetnica za razvojnu suradnju Marie Bergstrom i lokalni menadžer portfelja Nedim Bukvić, u ime Läntmaterieta (geodetska uprava Kraljevine Švedske) sjednici je prisustvovao zamjenik glavnog ravnatelja Anders Lundquist, a u ime CILAP projekta sjednici su prisustvovali ravnateljica projekta Anđa Zimić, te konzultanti Šeho Zimić i Dejan Jeremić. U ime Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS sjednici su prisustvovali ravnatelj Miloš Komljenović i savjetnik ravnatelja Darko Mišković, dok je u ime Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove sjednici prisustvovao pomoćnik ravnatelja Nedžad Pašalić.

Svi sudionici su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom provedbom CILAP projekta, te podržali daljnju provedbu projekta i nastavak uspješne suradnje Kraljevine Švedske i Bosne i Hercegovine na unaprjeđenju zemljišne administracije u Bosni i Hercegovini.

Natrag