Održana radionica u okviru DELEF projekta - FGU

Novosti pregled

Održana radionica u okviru DELEF projekta

17.05.2024 21:43

Sukladno planiranim aktivnostima unutar Švedskog donatorskog projekta DELEF (Digitalno unapređenje upravljanja zemljištem za EU budućnost Bosne i Hercegovine), održana je radionica u Mostaru u okviru komponente 1 "Razvoj ukupnog kapaciteta“ na temu "Obuka za nove članove projekta" od 13. do 16. svibnja 2024. godine.

Voditelji radionice gđa. Jenny Svennewall, projekt menadžer iz LANTMÄTERIET-a, i gđa. Suzana Živković, vanjski konzultant SIDA-e (Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju) iz NCG-a (Nordijska konzultantska grupacija), održali su niz predavanja za sudionike iz Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Tijekom cijele radionice koristila se kombinacija prezentacija, diskusije i grupnog rada na praktičnim primjerima vezanim uz projekt.

Novi članovi projekta su završetkom obuke stekli znanja i vještine o modelima projekta, projektnim procesima, dokumentaciji, projektnim alatima i perspektivama SIDA-e.

Natrag