ODRŽANA RADIONICA NA TEMU “KOMUNIKACIJA I KONFLIKT MENADŽEMENT” U OKVIRU 1. KOMPONENTE CILAP PROJEKTA - FGU

Novosti pregled

ODRŽANA RADIONICA NA TEMU “KOMUNIKACIJA I KONFLIKT MENADŽEMENT” U OKVIRU 1. KOMPONENTE CILAP PROJEKTA

25.10.2018 11:51

Zajednička radionica u okviru komponente 1 CILAP projekta: Podrška jačanju institucija zemljišne administracije, razvoj ljudskih resursa, relevantnog pravnog okvira i upravljanje projektom, održana je Neumu od 24. do 25. listopada 2018. godine.

Cilj održavanja radionice bio je educirati i upoznati rukovodstvo obje uprave, Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS, s problematikom “konflikt menadžmenta” i efikasne komunikacije. Radionicu su vodili stručnjaci Centra za razvoj poslovnih sustava i edukacije “INTERQUALITY” u suradnji sa rukovodstvom CILAP projekta.

Tijekom radionice razmatrani su svi aspekti upravljanja konfliktima, uzroci njihove pojave, načini njihova rješavanja te aspekti uspješne poslovne komunikacije, poslovne kulture i rada sa suradnicima.

U ime Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove na radionici su sudjelovali ravnatelj Uprave gosp. Željko Obradović, gđa Jasminka Suša, tajnica Uprave, pomoćnici ravnatelja gđa Antonija Sikimić i gosp. Goran Brkić, te koordinatori donatorskih projekata u Federaciji BiH gđa. Slobodanka Ključanin i gosp. Denis Tabučić. Predstavnike Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove RS predvodila je ravnateljica, gđa. Bosiljka Predragović.

Natrag