Javni poziv za dostavljanje ponuda - Nadogradnja sustava hlađenja Data Centra FGU - FGU

Novosti pregled

Javni poziv za dostavljanje ponuda - Nadogradnja sustava hlađenja Data Centra FGU

10.05.2024 18:19

 

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Jedinica za implementaciju Projekta registracije nekretnina – Dodatno finansiranje

Javni poziv za dostavljanje ponuda (RFQ)

 Nadogradnja sustava hlađenja Data Centra FGU

 

Datum izdavanja:            09.05.2024. godine

Izvor finansiranja:            Svjetska Banka /Zajam br: 9048-BA

Ponuda br.:                     BA-RERPAF-9048-BA-FBiH-GO-RFQ-24-B.1.1.4.4.-9

               

Bosna i Hercegovina i Federacija Bosne i Hercegovine je dobila zajam od Međunarodne banke za obnovu i razvoj - IBRD za troškove Projekta registracije nekretnina - Dodatno financiranje i namjerava da iskoristi dio ovog kredita za plaćanja po ugovoru za nadogradnju sustava hlađenja Data Centra FGU, ugovor broj: BA-RERPAF-9048-BA-FBiH-GO-RFQ-24-B.1.1.4.4.-9

Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove putem Jedinice za implementaciju Projekta registracije nekretnina-Dodatno financiranje ovim putem poziva kvalificirane ponuđače da dostave svoje zapečaćene ponude za nabavku sustava hlađenja Data Centra FGU.

Tenderski postupak će se provesti putem nacionalnog konkurentskog natječaja koristeći Poziv za dostavljanje ponuda (RFQ) kako je specifirano u Pravilima o nabavkama Svjetske banke za IPF zajmoprimce - revidiranim jula 2016., revidirani novembra 2017., jula 2018., novembra 2020. i septembra 2023.godine („Pravila nabavki”), i otvoren je za sve kvalificirane ponuditelje kako je definirano u Pravilima o nabavkama.

Zainteresirani kvalificirani ponuditelji mogu dobiti dodatne informacije od Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, Jedinice za provedbu Projekta registracije nekretnina-Dodatno finansiranje, ul. Hamdije Kreševljakovića br. 96, 71000 Sarajevo, ured br. 4, Iva Vidović, e-mail: iva.vidovic@fgu.com.ba, i pregledati tendersku dokumentaciju u radnom vremenu od 08.00 do 16.00 sati na navedenoj adresi.

Tenderski dokument svi zainteresirani kvalificirani ponuditelji mogu dobiti nakon podnošenja pismenog zahtjeva na donju adresu. Dokument će biti poslan e-poštom ili može biti preuzet u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove lično ili od strane ovlaštenog predstavnika.

Rok za prijem vaše(ih) ponude(a) na adresu navedenu ispod je: 21.05.2024. godine do 10:00 sati. Elektronsko nadmetanje neće biti dopušteno. Kasne ponude bit će odbačene. Ponude će se javno otvarati u prisutnosti imenovanih predstavnika ponuditelja i svih koji odluče prisustvovati na dole navedenoj adresi 21.05.2024.godine u 10:00 sati po lokalnom vremenu.

Ponuda treba biti važeća tokom perioda od šezdeset (60) dana od navedenog roka za prijem ponude.

Dodatne informacije je moguće dobiti od:

Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Jedinica za implementaciju Projekta registracije nekretnina - Dodatno finansiranja

Ul. Hamdije Kreševljakovića br. 96, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Tel.:       +387 33 586-063

Fax:       +387 33 586-067

E-mail: iva.vidovic@fgu.com.ba

                                                                        DIREKTOR

                                                                           Željko Obradović, dipl.ing.geod.

Natrag