JAVNI POZIV ZA UČESTVOVANJE NA DANU OTVORENIH VRATA PROJEKTA “DODATNO FINANSIRANJE ZA PROJEKAT REGISTRACIJE NEKRETNINA“ - Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove

Novosti pregled

JAVNI POZIV ZA UČESTVOVANJE NA DANU OTVORENIH VRATA PROJEKTA “DODATNO FINANSIRANJE ZA PROJEKAT REGISTRACIJE NEKRETNINA“

29.11.2023 08:52

U okviru planiranih aktivnosti projekta Dodatno finansiranje za Projekat registracije nekretnina, Federalna uprava za geodetske i imovinsko – pravne poslove ponovo organizuje Dan otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak 14.12.2023. godine u periodu od 10:00 do 15:00 sati u prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, na adresi Hamdije Kreševljakovića 96, Sarajevo.

Posjetom Federalnoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove građani će imati priliku postavljati upite vezane za tok i aktivnosti Projekta, kao i dati svoje mišljenje o uslugama registracije nekretnina i aktivnostima usklađivanja podataka, a sve putem direktne komunikacije sa implementatorima projekta.

Cilj Dana otvorenih vrata je približiti građanima aktivnosti projekta Dodatno finansiranje za Projekat registracije nekretnina, upoznati ih sa značajem registracije nekretnina, pravima i obavezama vlasnika nekretnina da upišu vlasništvo i suvlasništvo na nekretninama, kao i sa važnošću vođenja ažurnih vlasničkih evidencija.

U periodu od 10:30 do 11:30 sati planirana je prezentacija na temu „Istraživanje percepcije javnosti i zadovoljstva korisnika usluga zemljišne administracije u Federaciji BiH,Studija 3“ kojoj će građani moći učestvovati uživo ili on-line putem linka:

https://fuzgipp.webex.com/fuzgipp-hr/j.php?MTID=m0408124c0e980f81bf78d3b08c158b5b

Napomena:

Prilikom ulaska u službene prostorije osobe su dužne imati neki identifikacioni dokument.

Natrag